Kalata e Portit te Sarandes

AGJENSITE DETARE QE OPEROJNE NE PORTIN E SARANDES

  • AGJENSIA ‘ AGIMI JONIAN ‘

NR TEL +35585225075

  • AGJENSIA ‘ PIRO 77 ‘

NR TEL +35585224751

  • AGJENSIA ‘ ENEA SPEED ‘

NR TEL MOB 0692375078

  • AGJENSIA ‘ I.V.A ‘

NR TEL MOB 0696166668

  • AGJENSIA ‘ SARANDA ‘

NR TEL MOB 0693602522

 

AGJENSITE TURISTIKE QE OPEROJNE NE PORTIN E SARANDES

  • AGJENSIA TURISTIKE ‘SHKENDIA TRAVEL’

NR TEL FAX 0035585223380 TEL 0035585224398

  • AGJENSIA TURISTIKE ‘SIPA TOURS’

NR TEL FAX 0035585226675

  • AGJENSIA TURISTIKE ‘TERINI TRAVEL’

NR TEL FAX 0035585224985

 

SHOQERI TRANSPORTUESE UDHETARESH

  • SHOQERIA E PERBASHKET ‘ FINIKAS

NR TEL FAX 00355225117 dhe TEL 00355226057