28.03.2007

1- Njoftime per Strukturen e re te Forces se Sigurise. anije ngarkim shkarkim ne port te sa 2- Njoftim per tarifat e Sherbimit te Perpunimit jkljk
SH.A PORTI DETAR SARANDE

TEL : +355 85 222235 porti sarande bus et FAX: +355 85 225542 porti sarande t www.portisarande.com.alSaranda shtrihet ne jug te Shqiperise dhe laget nga Deti Jon. Qyteti i Sarandes ka 40.000 banore

Porti Sarandes eshte i vetmi port ne jug te Shqiperise dhe u sherben rretheve te jugut ; Sarande, Delvine, Gjirokaster, Permet, Tepelen. Porti qytetit ku kryehen edhe aktivitetet kryesore te saj ka nje siperfaqe prej 18 mije m2.

Saranda Foto

Sh.a Porti Detar Sarande bene kordinimin e aktiviteteve tregetare, brenda teritorit te portit, ndertimin , menaxhimin, ruajtjen e objekteve brenda portit, ngarkim shkarkimin imbarkimin dhe zbarkimin e pasagjereve