SARANDE

SHA PORTI DETAR SARANDE
Tel: + 35585224475
Fax: +355 85225542
WEB: www.portisarande.com.al


FORCA E SIGURISE
Tel : + 35585222661
E-mail: portidetarsr@yahoo.com

PILOTET E ANIJEVE
'PILOT' SPIRO THOMAJ Tel: 0692397512
'PILOT ' PILO ANDONI Tel: 0692397512

 


AGJENCITE DETARE QE OPEROJNE NE PORTIN E SARANDES

AGJENCIA ' AGIMI JONIAN' NR TEL +35585225075
AGJENCIA 'PIRO 77' NR TEL +35585224751
AGJENCIA ' ENEA SPEED' NR TEL MOB 0692375078
AGJENCIA ' I.V.A' TEL MOB 0696166668
AGJENCIA 'SARANDA ' TEL MOB 0693602522

 

AGJENCITE TURISTIKE QE OPEROJNE NE PORTIN E SARANDES

AGJENCIA TURISTIKE 'SHKENDIA TRAVEL' NR TEL fax0035585223380 tel 0035585224398
AGJENCIA TURISTIKE 'SIPA TOURS' NR TEL fax 0035585226675
AGJENCIA TURISTIKE 'TERINI TRAVEL' NR TEL fax 0035585224985

SHOQERI TRANSPORTUESE UDHETARESH

SHOQERIA E PERBASHKET ' FINIKAS' telfax00355225117 dhe tel 00355226057Nese deshironi te kontaktoni me Portin Datat te Sarandes ju lutemi plotesoni formen e meposhteme me informacionet e nevojshme dhe kerkesat tuaja.pastro    dergo